1-2 dages levering Sikker betaling Størrelsesguide m. indvendige cm-mål Gratis retur & ombytning i 365 dage Kundeservice: Tlf. 22242401

Tøj til Børn


Køb moderigtig sportstøj og headwear til børn fra mærker som adidas Originals, PUMA x TINYCOTTONS. Nike Sportswear og danske STATE of WOW

Farve

Tøjstørrelser

Mærke

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

MODETØJ TIL BØRN MED SPORTY APPROACH

Som en naturlig udvikling af Sneakerkids Copenhagen (est. 2016) sortiement er det store udvalg i sneakers til børn udvidet med en linje af tracksuits, hoodies, bukser og t-shirts med en funktionel og sporty approach.

Sneakerkids Copenhagens udvalg i børnetøj, caps og huer består primært af kendte styles fra mærker som adidas Originals, Nike, State of Wow og Puma og herunder Puma og deres capsule kollektioner med det Barcelona-baseret børnetøjsmærke Tinycottons. 

Med en forkærlighed for det originale og for retrostilen tager vores udvalg i børnetøj sit afsæt i tracksuits, trackpants og trackjackets til børn.

Især tracksuits fra adidas Originals er populære til småbørn og Nike Tech Fleece hitter til de større børn.

I vores limiteret drops fra PUMA x Tinycottons blandes klassiske sportsstyles med fantasifulde prints og et mere stylish og unikt udtryk opnåes.

Caps og huer er ofte prikket over i'et i et hvert eye-catching outfit til børn. Vores udvalg kommer primært fra State of WOW. Det danske lifestyle brand leverer højeste kvalitet af moderigitg headwear og formår at indkapsle tidens tendenser i deres design og udtryk.

KLASSISKE TEAMER MØDER MODERNE TEKONOLOGI

I takt med den teknologiske udvikling af funktionelle materialer og med en stor efterspørgsel på streetwear-baseret modetøj med et sportsligt touch kommer nye genre til. Især Nikes Tech Fleece-serie er populær. Populariteten skyldes bl.a. funktionelle materialer, der er skabt til bevægelse og en aktiv livsstil - uden at blive for “sportstøjagtigt”.

Med vores børnetøj fra adidas Originals rammer vi det originale look med tracksuits, t-shirts med big prints, og de velkendte træningsbukser og jakker med de 3 striber og det ikoniske Trefoil-logo.

Caps og huer er ofte prikket over i'et i et hvert eye-catching outfit til børn. Vores udvalg kommer primært fra State of Wow. Det danske lifestyle brand leverer højeste kvalitet af både funktionelt og moderigitg headwear. Konstant formår State of Wow at indkapsle tidens tendenser i deres design og udtryk.

1-2 dages levering
Sikker betaling
Størrelsesguide m. indvendige cm-mål
Gratis retur & ombytning i 365 dage

Kurven er tom