Kundeservice: Tlf. 22242401 Gratis retur-ombytning i 365 dage Dag til dag levering i hverdagene Bestil før kl 14, sendes samme dag Fri fragt over 799 kr

Sneakerkids søger Social Media Assistant og/eller praktikant

Sneakerkids Cph. Søger Social Media medarbejder og/eller praktikant

 

ER DU VILD MED SNEAKERS – OG DIGITAL UDVIKLING?

Går du med en lille iværksætterdrøm inde i dig? Er du klar på at få ansvar fra dag ét – og til at få indflydelse på virksomhedens udvikling? Og er du en sand supermand til markedsføring på Facebook, Instagram, kommunikation og kan levere, et generelt flot visuelt udtryk?

Ja, så kan det være dig vi står og mangler… For nu har du chancen for at blive en del af Sneakerkids, der sælger Hi End sneakers til børn. Sneakerkids blev stiftet i 2016 af ægteparret Jan og Bettina. Firmaet har siden da lært at gå selv – med tusindvis af venner på Facebook, Instagram og VIP kunder i vores nyhedsbrev.

Vi søger en medarbejder, der har en eller flere følgende kvalifikationer(eller stor interesse heri):

·       Produktion af kampagner på SoMe samt evaluering

·       Har erfaring i kommunikation og content, på de sociale medier.

·       Erfaring med Mailchimp

·       Indgående kendskab til Facebook Business Manager – samt analyse heraf.

·       Gerne gode færdigheder i Adobe Pakken.

·       Arbejde ca. 8-10 timer ugentligt. (stigende i takt med øget travlhed)

Som ansat hos Sneakerkids:

.. stifter du bekendtskab med forskellige aspekter indenfor markedsføring – fra kampagner på de sociale medier, til salg, kommunikation med kunder på SoMe, etc..

.. får du mulighed for stor fleksibilitet i dit arbejde og din hverdag.

.. bliver du en del af vores lille hold på 2 engageret sneakernørder, som brænder for forretningen. Vores HQ er beliggende i Køge.

Så kan du sideløbende med dit studie, arbejde med ovenstående på fleksible tidspunkter, så kan det måske være dig vi står og mangler. Eller står du og skal i praktik, med henblik på senere fastansættelse, så send din ansøgning samt CV og billede til os på js@sneakerkids.dk og skriv “Ansøgning” i emnefeltet.

Og vil du gerne vide mere om virksomheden eller jobbet, er du velkommen til at skrive en mail til os på ovenstående mailadresse.


Vi glæder os til at høre fra dig!


De bedste hilsner fra:


 Jan // SNEAKERKIDS

Kurven er tom