Fri fragt ved 599 kr Gratis retur & ombytning i 365 dage Størrelsesguide m. indvendige cm-mål 1-2 dags levering. Mulighed for afhentning i Køge Kundeservice: Tlf. 22242401

Drenge sneakers


Shop sneakers til drenge fra adidas Originals, New Balance, Nike, Puma, Reebok Classic og Vans

Farve

Skostørrelser

Pasform

Type

Snørefri sneakers

Yderligere

Mærke

Størrelseskategori

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

BØRNESKO TIL DRENGE

Sneakerkids har et stort online udvalg i seje drengesko. Vi bestræber os på at favne alle typer personligheder igennem vores magiske udvalg af sneakers. Er dine drenge til smarte farverige sneakers? Sneakers med print? Eller neutrale sneakers i hvid, sort eller andre afdæmpet farver, så har vi det. Kort sagt, så har vi sneakers til en hver smag.

Sneakerkids Copenhagen er stiftet af en lille gruppe sneakerfreaks med små børn, og vores ambition er at samle Danmarks største og bedste udvalg i børnesko og sneakers. I vores udvalg til drenge, har vi sneakers lige fra babyalderen og vuggestue & børnehavealderen til den mellemstore og store skolealder, har vi et dybt og bredt sortiment fra de allerstørste og mest populære mærker i verden, som Puma, adidas Originals, Nike, New Balance, Vans, Converse og Reebok Classic. Vores udvalg strækker sig fra babysko til ungdomsfootwear og er koncentreret om tidens trends og movements.

Søger du et par sneakers til børn med velcrobånd, eller selvsnørende snørebånd? I mange situationer kan drengesko med snørefri lukning være en fordel. I SFO’en og i skolen hvor der skal være fart over feltet, kan et par hverdagssko med velcrobånd ofte gøre forskellen. Den smarte løsning med velcro kan spare masser tid, både for dig, som forældre, og især for dine børn. Mindre tid i garderoben betyder mere tid på legepladsen og skolegården.

Mange af vor tids populære sneakers til drenge er med højt skaft. Halvhøje sneakers eller sneakerstøvler som disse modeller også kaldes. Udover det seje visuelle udtryk disse seje børnesneakers altid medfører, så skaber det halvhøje skaft ofte et perfekt forhold mellem stabilitet og bevægelsesfrihed.

Hvilket fodtøj er sundt for mit barn? Det er spørgsmål vi tit høre og et sprøgsmål vi tager meget seriøst. Børn er forskellige og har forskellige behov. Vi sigter efter at ramme et sortiment, hvor vi har sneakers til drenge der har brug for støtte og stabilitet. Samtidig har vi også lette og fleksible sneakers til de drenge der har behov for at have et fodtøj der følger deres fods naturlige bevægelser. Vi er altid klar til en individuel rådgivning. Kontakt os gerne med spørgsmål på info@sneakerkids.dk

Fri fragt ved 599 kr
Gratis retur & ombytning i 365 dage
Størrelsesguide m. indvendige cm-mål
1-2 dags levering. Mulighed for afhentning i Køge

Kurven er tom