Fri fragt ved 599 kr Gratis retur & ombytning i 365 dage Størrelsesguide m. indvendige cm-mål 1-2 dags levering Kundeservice: Tlf. 22242401

Returvarer

RETURNERING / FORTRYDELSESRET

 

Print gratis returlabel her


Sneakerkids yder 365 dages fuld retur ret fra den dag varerne modtages. Det betyder, at du indenfor 365 dage efter du har modtaget din ordre, kan sende varen retur. Du skal blot udfylde den returseddel, der er vedlagt din ordre og sende den tilbage sammen med varen. Hvis du har bestilt med GLS, så har vi vedlagt den gratis retur label sammen med skoen. Har du bestilt med Postnord, skal du printe den gratis GLS returlabel ud (kun til Danmark). Ved ombytning af en vare skal du blot lave en ny bestilling på den sko du ønsker, skriv nyt ordre nr på retur seddel og send den anden gratis retur. Det er GRATIS OMBYTNING. Vi giver alle pengene tilbage med det samme vi modtager varen. Hvis du har købt en vare med rabat og skal ombytte den til samme varer bare i en anden str, så får du den selvfølgelig til sammen pris. Skriv det i kommentar på din nye ordre, så retter vi din betaling. Du kan også sende din vare til os og skrive du ønsker en ombytning til X str. vi kan bare ikke love at størrelsen så er på lager. Hvis du har sendt dele af din ordre retur så du kommer under de 599 kr. (fragtfri) på den vare du har beholdt og ikke har bestilt en anden vare) så fratrækker vi 39 kr for fragten.  Du har som kunde ansvaret for returforsendelsen, indtil den er modtaget på vores lager.

 

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i SAMME STAND og mængde som ved modtagelsen. Du må selvfølgelig prøve skoene ligesom i butikkerne, men du må ikke tage dem i egentligt brug. 

 

Emballagen skal altid sendes med retur for at betingelserne i fortrydelsesretten er opfyldt.

 

Du skal sørge for at sende din vare retur i forsvarlig emballage, så emballagen ikke beskadiges. Original emballage må IKKE tapes til, frankeres eller lignende. Pas på den originale emballage, når du åbner pakken.

 

Du skal indlevere din returpakke til en GLS pakkeshop eller til en GLS mand

 

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav 

 

Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til byttereglerne, tilbageføres pengene til den konto ordren er betalt fra. Hvis pengene ønskes overført til en anden konto bedes nummeret påført den medsendte returseddel. For nogle kreditkort ( mastercard etc. ) forvent op til 20-30 dage før betalingen går ind. 

 

Når vi har ekspederet returvaren og tilbagebetalt pengene, bliver der sendt en mail med info herom.

 

Vi bestræber os på at behandle returneringer hurtigst muligt, og så vidt muligt gøres dette dagligt. I travle perioder kan der gå op til 3 arbejdsdage, før vi har overført penge til dit kort.

Kurven er tom