1-2 dages levering Sikker betaling Størrelsesguide m. indvendige cm-mål Gratis retur & ombytning i 365 dage Kundeservice: Tlf. 22242401

Returvarer

RETURNERING / FORTRYDELSESRET

 

Print gratis returlabel her


Sneakerkids yder 365 dages fuld retur ret fra den dag varerne modtages. Det betyder, at du indenfor 365 dage efter du har modtaget din ordre, kan sende varen retur. Du skal blot udfylde den returseddel, der er vedlagt din ordre og sende den tilbage sammen med varen. Print en returlabel ud (kun til Danmark) og den kan du bruge HELT GRATIS. Ved ombytning af en vare skal du lave en ny bestilling på den du ønsker og sende den anden gratis retur. Det er GRATIS OMBYTNING. Vi giver alle pengene tilbage med det samme vi modtager varen. Hvis du har købt en vare med rabat og skal ombytte den til samme varer bare i en anden str, så får du den selvfølgelig til sammen pris. Skriv det i kommentar så retter vi din betaling. Hvis du har sendt dele af din ordre retur så du kommer under de 599 kr. (fragtfri) på den sko du har beholdt og ikke har bestilt en anden sko) så fratrækker vi 35 kr for fragten.  Du har som kunde ansvaret for returforsendelsen, indtil den er modtaget på vores lager.

 

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i SAMME STAND og mængde som ved modtagelsen. Du må selvfølgelig prøve skoene ligesom i butikkerne, men du må ikke tage dem i egentligt brug. 

 

Emballagen skal altid sendes med retur for at betingelserne i fortrydelsesretten er opfyldt.

 

Du skal sørge for at sende skoene retur i forsvarlig emballage, så skoæskerne ikke beskadiges. Skokasser må IKKE tapes til, frankeres eller lignende. Pas på den originale emballage, når du åbner pakken.

 

Varerne returneres ved at sende dem retur til:

 

Sneakerkids 

Solvangsvej 14 

4681 Herfølge

 

Du skal indlevere din returpakke til en GLS pakkeshop.

 

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav og varer, der er sendt uden omdeling.

 

Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til byttereglerne, tilbageføres pengene til den konto ordren er betalt fra. Hvis pengene ønskes overført til en anden konto bedes nummeret påført den medsendte returseddel. For nogle kreditkort ( mastercard etc. ) forvent op til 20-30 dage før betalingen går ind. 

 

Når vi har ekspederet returvaren og tilbagebetalt pengene, bliver der sendt en mail med info herom.

 

Vi bestræber os på at behandle returneringer hurtigst muligt, og så vidt muligt gøres dette dagligt. I travle perioder kan der gå op til 3 arbejdsdage, før vi har overført penge til dit kort.

Kurven er tom