Kundeservice: Tlf. 22242401 Gratis ombytning i 30 dage Dag til dag levering i hverdagene Bestil før kl 13, sendes samme dag Fri fragt over 599 kr Log ind

Puma sneakers til børn


Køb Puma sneakers og tøj til drenge og piger hos Sneakerkids Copenhagen. I det store udvalg af Puma finder du sneakers, som Puma Suede, Heart og nye silhuetter fra Selena Gomez- og RS-kollektionen.

Køn

Farve

Skostørrelser

Tøjstørrelser

Pasform

Type

Snørefri sneakers

Yderligere

Størrelseskategori

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

STORT UDVALG AF PUMA BØNRESKO/SNEAKERS ONLINE

Kvalitet, design og unikke udtryk. Vi tør godt sige at med et par PUMA-børnesko er dine børn sikret god komfort og stilsikre vibes. Er du på udkig efter at købe nye PUMA-sneakers / sko til dine børn online, så er du kommet til den helt rette webshop. Vi elsker PUMA og sætter en ære i at præsentere dig og dine børn for PUMAs historiske, innovative og rebelske tilgang til kids fashion og sneakers.

Shopper du børnesko på sneakerkids.dk får altid en grundig beskrivelse af modellerne på produktsiderne. Her oplyser vi dig også om skoens pasform i forhold til bredde og vi har manuelt opmålt alle modellerne for indvendige cm-mål, så vi sikres os, at du får den bedste online rådgivning i forhold til valg af skostørrelse. Er du i tviv sidder vi klar ved tasterne og via af vores besked-funktion her på siden, kan du hurtig skrive os for råd og vejledning.

PUMA SNEAKERS POPULÆRT SOM ALDRIG FØR

PUMA stormer frem og har i sæsonerne 2017 og 2018 vundet flere priser for deres comeback på markedet for fashion og sneakers. Det tyske super brand giver deres primære konkurrenter fra adidas Originals og Nike kamp til stregen. Med store navne i frontlinjen for deres kollektioner har PUMA skabt en stor hype og interesse for deres klassiske sneakers og deres nye silhuetter.

I 2016 teamede RIHANNA x PUMA op i et stort samarbejde, der er resulteret i flere kollektioner og worldwide anerkendelse. Det blev starten på en ny epoke hvor PUMA for alvor har genetableret deres brand som et absolut super brand.

Senere er superstjerner som The Weeknd, Kylie Jenner, Big Sean og Selena Gomez blevet kædet sammen med PUMA. De store navne, den dertilhørende hype og PUMAs evne til konstant at udvikle, innovere og genskabe sig selv har bragt brandet op på allerhøjeste level, når snakken falder på sneakers og kultur. Efterspørgelsen på PUMA-sneakers er steget og det mærkes også når young-minded forældre skal klæde deres børn på.

PUMA X SNEAKERS TIL BØRN

De færreste young-minded forældre er sluppet igennem barndommen uden at have stiftet bekendtskab med et par ikoniske Puma Suede ruskindssko. I dag lever Suede-klassikerne stadig i bedste stil og der er kommet en række nye silhuetter til - også i børnestørrelser og dem finder du her på siden.

PUMA er notorisk kendt for deres gode kvalitet. Og hvad angår materialevalg og teknologi så slækkes der ikke kravene, når voksenmodellerne produceres i børnestørrelser. Tvært imod. Den tyske producent tager markedet for børnesko til højeste niveau. Den gode kvalitet bibeholdes, men smarte features som velcrobånd og elastiske snørebånd implementeres i børneudgaverne. Bl.a. laves de ultra populære Puma Suede Classic med velcro i de små børnestørrelser og den lækre ruskindskvalitets nedprioteres ikke.

 

Gratis ombytning i 30 dage
Dag til dag levering i hverdagene
Bestil før kl 13, sendes samme dag
Fri fragt over 599 kr

Kurven er tom