1-2 dages levering Sikker betaling Størrelsesguide m. indvendige cm-mål Gratis retur & ombytning i 365 dage Kundeservice: Tlf. 22242401

Pre-school


Køb sneakers til mellemstore børn online hos Sneakerkids Copenhagen. Her finder du et bredt udvalg af klassiske styles og nye silhuetter.

Køn

Farve

Skostørrelser

Tøjstørrelser

Pasform

Type

Snørefri sneakers

Yderligere

Mærke

Størrelseskategori

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

SNEAKERS TIL MELLEMSTORE BØRN

Køb børne-sneakers online i alle de populære mærker hos Sneakerkids Copenhagen. Her finder du og dine børn tidens største mærker som Nike, adidas Originals, Puma, Reebok Classic, New Balance og Vans.

 

STORT UDVALG I KVALITETSBEVIDSTE BØRNESKO

Du finder et stort udvalg af super flotte og smarte pigesko og drengesko mindste og mellemeste institutionsbørn. Sneakerkids Copenhagens produktlinje bærer i høj grad præg af modetrends, kvalitet og funktionelt fodtøj i lækre materialer som læder, skind, ruskind og mesh.

Vi har modeller i alle typer silhuetter og farver. Både lave sneakers, høj sneakers, sneakers med print og vilde fraver til afdæmpet duset farver og sneakers i hvid og sort.

 

BØRNESKO MED VELCRO OG ELASTISKE SNØREBÅND

Hos Sneakerkids synes vi det skal være nemt og hurtig at få sine sko af og  på. Derfor har vi, til de mindste drenge og piger, et stort udvalg i sneakers med velcro og elastiske snørebånd - altså børnesko der ikke skal snøres.

Til de lidt større piger og drenge i de mindre skostørrelser har vi også super mange fine sneakers med snørebånd.  

I bestræbelser på at blive Danmarks bedste sneakershop, til børn, har vi et kæmpe udvalg i forskellige typer sneakers. Vi har blandt andet mange sneakers i hvid og sneakers i sort, samt afdæmpet og rolige farver og designs. Er dine børne til lave sneakers eller høje sneakers så kan vi også klare det. K

Kort sagt vi har sneakers til enhver smag og til enhver lejlighed.  

HVILKEN SKOSTØRRELSE SKAL MIT BARN BRUGE I SNEAKERS

Bruger dit barn i mellem 28-35 anbefalder vi et voksetillæg på 1-1,5 cm. 

På hvert enkelt produkt fremgår det i produktteksten om modellens pasform er smal-medium eller medium-bred. Grunden til de to pasforme overlapper hinanden er vi langt de fleste tilfæde har erfaret at en smal børnefod ofte også fitter en medium skolæst.

I tilfælde hvor dine børn har særligt smalle fødder anbefalder vi du kontakter os via vores chat-funktion her på siden eller på info@sneakerkids.dk, så rådgiver vi dig asap.

 

HVOR SER JEG SKOENS INDVENDIGE CM-MÅL?

Du ser skoens indvendige cm-mål i produkteksten hvor enkelt produkt.

Vi har manuelt målt alle vores skostørrelser efter for det indvendige cm-mål. Det har vi fordi nogle leverandørere leverer skoen med cm-målet i pløsen. Her er målet dog ofte inklusiv voksetillæg. Det skaber ofte en stor forvirring. Derfor har vi valgt at skrive de reelle cm-mål fra hæl til tå. Det er på disse mål du bør påregne et voksetillæg på 1-1,5 cm. 

Læs mere om os her

Happy shopping!

1-2 dages levering
Sikker betaling
Størrelsesguide m. indvendige cm-mål
Gratis retur & ombytning i 365 dage

Kurven er tom