Kundeservice: Tlf. 22242401 Gratis retur-ombytning i 365 dage Dag til dag levering i hverdagene Bestil før kl 14, sendes samme dag Fri fragt over 799 kr

Om Sneakerkids

WEBSHOP MED SNEAKERS TIL BØRN

 

Sneakerkids Copenhagen er en dansk webshop med 100% fokus på sneakers til børn i størrelser fra 16-40. Udvalget består af klassiske styles og nye silhuetter fra brands som adidas Originals, New Balance, Nike, Puma, Reebok Classic og Vans.

Sneakerkids Copenhagen drives af Bettina og Jan Storinggaard - alle young minded forældre med et dedikeret mål om at videreformidle passionen for sneakers til den næste generation af “sneakerkids”

 

VI ER HER FORDI

 

Med udgangspunkt i vores eget forældreskab oplever vi en tendens hos den young minded forældregeneration, hvor den blomstrende sneakerkultur skaber en inspiration og en lyst til at videreformidle kærligheden for sneakers til vores børn. Inspireret af det moderne livs fart og bevægelse ønsker vi at skabe Danmarks fremtidige “sneakerkidsunivers," et aktuelt rum for den sneakerpassionerede børnefamilie - stedet hvor den nye generation får sit afsæt. 

 

VI RÆKKER UD EFTER DEN NÆSTE GENERATION AF SNEAKERLOVERS


Sneakerkids Copenhagen vil være de young minded forældres fortrukne sneakerunivers - dedikeret til den fremadstormende generation af aktive og udforskende kids og pre-teenagers. Vi bestræber os på at afspejle den diversitet, og alle de farverige sjæle som den nye generation af sneakerkids repræsenterer. Vi ønsker at gøre det igennem vores powerfulde udvalg af magiske sneakers. Vores udvalg strækker sig fra størrelse 16 til 40 og byder på klassiske sneakers vi forældre kender fra vores egen barndom og nyklassikere vores børn vil huske fra deres.

 

HVEM STÅR BAG

 

Ægteparret Bettina & Jan Storinggaard startede i april 2016, med stor hjælp fra deres bagland i Sporty Sport Danmark A/S, Sneakerkids Copenhagen - en webshop med 100% fokus på sneakers til børn. Ambitionen var, at skabe Danmarks første core sneakerunivers til børn. Ambitionen lever stærkt videre i dag og Sneakerkids Copenhagen har via en eksplosiv vækst det sidste år etableret sig på det danske sneakermarkedet med fokus på kids fashion. 

 

Jagten på succes er sat efter velovervejet positionering i markedet, et helhjertet take på målgruppen "young minded forældre," med kvinder i fokus og et stærkt netværk bestående af fantastiske samarbejdspartnere og en god vennekreds, der har hjulpet og heppet hele vejen og stadig gør det. 

Kurven er tom