Kundeservice: Tlf. 22242401 Gratis ombytning i 30 dage Dag til dag levering i hverdagene Bestil før kl 13, sendes samme dag Fri fragt over 599 kr Log ind

Nike Sneakers til børn


Shop Nike sneakers til drenge og piger. Dine børn vil shine nabolaget op i et par eye-catching børnesko fra Nike. Hos Sneakerkids Copenhagen finder du et af Danmarks største udvalg i Nike sneakers til børn.

Køn

Farve

Skostørrelser

Tøjstørrelser

Pasform

Type

Snørefri sneakers

Yderligere

Størrelseskategori

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

NIKE BØRNESKO TIL DRENGE & PIGER

Hos Sneakerkids Copenhagen finder du et stort udvalg af tidens populære Nike børnesko. Det amerikanske sportsbrand har et stort udvalg af børnesko, som er gode til både forår og efterår.

 

NIKE BEGYNDERSKO OG SNEAKERS TIL SMÅBØRN

Nike Presto, Nike Free og Nike Huarache er nogle af vores mest populære begyndersko. De er lette og kommer med elastiske snørebånd.

 

NIKE SKO TIL STORE BØRN / TEENAGERS / PIGER

Vi har et bredt udvalg i skostørrelser til børn og unge fra Nike. Især vores Nike Pre-School sneakers (Str. 28-35) er populær hos forældre med institutionsbørn. Og vores kategori med Grade-School (Str. 35-40) er populær hos forældre med større børn eller mødre, der bruger under str. 40 i sko.

 

ER NIKES BØRNESKO SMÅ ELLER STORE I STØRRELSEN

Genrelt oplever vi at det meget forskelligt fra mærke til mærke og model til model. Det er ikke sådan at vi oplever at Nike overordenet større eller mindre i skostørrelser fra andre sportsbrands.

Derfor anbefaler vi du altid tjekker skoens specifikke indvendige cm-mål. Dette mål fremgår på vores produktsider.

 

NIKE SKO TIL BØRN OG VOKSETILLÆG

Bruger dine børn skostørreæser mellem 16-28 anbefaler vi at skoen sidder tæt til foden, og at voksetillæget ikke bliver for stort. Ca. en cm. Til børn der bruger over skostørrelse 28 anbefaler vi 1-1,5 cm.

 

NIKE 

Nikes sneakers er meget populære i gadebilledet, og det kan vi godt forstå. Deres sko er af højeste kvalitet og opfylder derfor kravene til en god børnesko. Nike udvikler sig hele tiden og forbedrer de kendte sneakers, så de bliver endnu bedre. De har et kæmpe udvalg i børnesko, og har sneakers til både de helt små, børnehavebørn og til større børn.

De kendte Nike Air Max sneakers blev lanceret i 1987 med synlige luftpuder. Nike Air Max bruger luft inden i en stærk og fleksibel pose, så det giver en super stødabsorberende. Nike Free er en anden kendt børne sko som er super let og gør at skoen er specielt behagelig at gå i. Nike Free har en sål med dybe fleksible riller, så den lader foden bøje sig mest muligt. Det øverste af skoen er meget let og er uden sømme.

Nike blev grundlagt i 1964 af Phil Knight, under navnet Blue Ribbon Sports. Senere hen blev Nike det endelige navn og den legendariske Swoosh blev logoet for det der i dag er kendt som verdens største sportsbrand. Nike formår konstant at innovere sig selv og den omverden de indgår i. Hvert øjeblik genopfinder og genfortolker brandet sig selv og det afspejles i de magiske kollektioner Nike præsterer år efter år inden for mode og sport.

 

Gratis ombytning i 30 dage
Dag til dag levering i hverdagene
Bestil før kl 13, sendes samme dag
Fri fragt over 599 kr

Kurven er tom