Kundeservice: Tlf. 22242401 Gratis ombytning i 30 dage Dag til dag levering i hverdagene Bestil før kl 13, sendes samme dag Fri fragt over 599 kr Log ind

New Balance sneakers til børn


Shop New Balance sneaker til drenge og piger. Dine børn kommer til at tage føringen fra legestuen til bymidten med et par New Balance børnesko. Hos Sneakerkids Copenhagen finder du et stærkt udvalg af tidens New Balance must-haves

Køn

Farve

Skostørrelser

Pasform

Type

Snørefri sneakers

Yderligere

Størrelseskategori

NEW BALANCE SNEAKERS TIL DRENGE & PIGER

Hos Sneakerkids Copenhagen finder du et nøje udvalgt soritment af tidens populære New Balance børnesko. New Balance er kendt for deres komporomiløse kvalitet. I vores udvalg af New Balance sneakers ligger vi stor vægt at modellerne, til små børn, kommer med velcrobånd eller elastiske snørebånd og almindelige snørebånd til de store børn. 

 

NEW BALANCE SNEAKERS TIL SMÅBØRN

Til de helt små børn er New Balance KE420 og New Balance KV220 nogle af vores populære modeller til. Modellerne er lette og kommer ofte med velcrobånd, så de er super nemme at få af og på. Til de lidt større børn er modellen New Balance KV005 en af tidens must-haves. Modellen sporter elatiske snørebånd og er designet til fart og bevægelse.

 

NEW BALANCE SKO TIL STORE BØRN / TWEENS / TEENAGERS

Vi har et bredt udvalg i skostørrelser til børn og unge fra New Balance. Især vores pre-school sneakers (Str. fra 28-35) er populær hos forældre med institutionsbørn. Og vores kategori med Grade-School (Str. fra 35-40) er populær hos forældre med større børn eller mødre, der bruger under str. 40 i sko.

 

ER NEW BALANCE BØRNESKO SMÅ ELLER STORE I STØRRELSEN

Hos Sneakerkids Copenhagen oplever vi, at størrelserne meget forskellige fra mærke til mærke og model til model. Det er ikke sådan at vi oplever at New Balance overordenet set større eller mindre i skostørrelserne end sneakers fra andre sportsbrands.

Derfor anbefaler vi du altid tjekker skoens specifikke indvendige cm-mål. Dette mål fremgår på alle vores New Balance produktsider.

 

NEW BALANCE SNEAKERS TIL BØRN & VOKSETILLÆG

Bruger dine børn skostørrelser fra 16-28 anbefaler vi, at skoen sidder tæt til foden, og at voksetillæget maksimalt bliver 1,2 cm. Det gør vi da et for stort voksetillæg i vil forringe skoens pasform og i værste tilfælde hæmme dit barns balance og bevæglese.

 

HISTORIEN 

New Balance Athletics Inc. er det fulde navn på det firma vi i Danmark bedre kender som NB eller blot New Balance. Firmaet er amerikansk og blev stiftet i 1906 og holder til i Brighton nær ved Boston, Massachusetts.

Siden stiftelsen for over 100 år siden har firmaet udviklet sig til et kæmpe sportsbrand og er, i dag, verdenskendt for deres sportssko og sneakers med det velkendte ”N” som en uomtvistelig og unik del af designet.

New Balance har en kompromisløs tilgang til design og teknologi. Mange af deres ikoniske hverdagssneakers er oprindeligt udviklet som løbesko.

Viljen til at skabe gode sko har været hovedfokus mens hele lifestyle hypen omkring New Balance er skabt i subkulturer, der har fået øjene op for New Balances revolutionære og eye-catching silhuetter.

I dag har New Balance stadig løb som deres hovedfokus, men har igennem de seneste sæsoner satset stort på at komme ind på det europæiske fodboldmarked og er bl.a. tøjsponsor for den engelske traditionsklub Liverpool F.C. og har sat flere fodboldstøvler i produktion.

I Danmark er New Balance bedst kendt for deres høje kvalitet hvad angår sko og tøj til løb. I midt 80’erne løb den danske maratonløber Henrik Jørgensen den danske rekord (02:09:43) i et par New Balance og senere hen vandt han også London Marathon i et par New Balance løbesko.

Og netop de løbesko der var top of the line til løb i 80’erne, er i dag, de hverdagssneakers som vi selv vores børn render rundt. Her bør New Balance 410 og 420 i særdelshed nævnes.

Hos Sneakerkids Copehagen kender vi New Balances børnesko. som slidstærke og robuste sneakers. Mange af deres modeller kommer med gode strukturelle pasforme og er designet til en aktiv hverdag med fart og bevæglese.

Gratis ombytning i 30 dage
Dag til dag levering i hverdagene
Bestil før kl 13, sendes samme dag
Fri fragt over 599 kr

Kurven er tom