Kundeservice: Tlf. 22242401 Gratis retur-ombytning i 365 dage Dag til dag levering i hverdagene Bestil før kl 14, sendes samme dag Fri fragt over 799 kr Log ind

Børnepenge kredit

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Du har mulighed for at betale med børnepenge og kredit, her hos Sneakerkids.dk, så du kan sikre dig sæsonens varer og betale senere.

  Du laver en ordre, som du ellers vil gøre og i kurven kommer der vores 3 forskellige muligehder frem. Her bestiller du den du ønsker kredit og du kan nu se den i kurven.
  Du kan max bestille for 3000,- med kredit

  -30 dags kredit til 19 kr

  -60 dags kredit til 29 kr

  -Børnepenge kredit til 39 kr

  Hvis du sender en vare retur indenfor din kredit periode og ønsker pengene retur, modtager du også pengene retur for dit gebyr.

  Det er muligt at betale med den først kommende udbetaling af børnepenge fra ordren bliver lagt. Det vil sige, at hvis du f.eks laver en ordre efter den 20/1, så vil du først blive trukket den 20/4.

  Vær opmærksom på, at du kun kan opnå kredit hvis du betaler med Dankort eller Visa Dankort.

  Betaler du med Visa Elektron, Master Card eller et udenlandsk kort vil beløbet blive reserveret på dit kort med det samme og ikke være til rådighed for dig.

  Hvis en vare sættes ned i kreditperioden, efter den er bestilt, vil prisen ikke blive ændret, når pengene hæves.

  Vi forbeholder os retten til at sende en rykker, såfremt det ikke er muligt at hæve beløbet den pågældende dag. Hvis beløbet stadig ikke er betalt, vil vi herefter give besked om, at vi går videre til inkasso med sagen. Hvis du har skyldige beløb fra sidste børnepengeperiode er det ikke muligt at betale med børnepengekredit igen og disse hæves umiddelbart efter ordren er lagt.

   

  Gratis retur-ombytning i 365 dage
  Dag til dag levering i hverdagene
  Bestil før kl 14, sendes samme dag
  Fri fragt over 799 kr

  Kurven er tom