1-2 dages levering Sikker betaling Størrelsesguide m. indvendige cm-mål Gratis retur & ombytning i 365 dage Kundeservice: Tlf. 22242401

Betingelser

 HANDELSVILKÅR & PERSONDATAPOLITIK GÆLDENDE FOR SNEAKERKIDS.DK

 

Juridisk navn: Sneakers Etc Aps

Torvet 25, 1 sal
4600 Køge

Tlf: 22242401 

Info@sneakerkids.dk

CVR: 39138379

Bestilling

Følgende trin skal gennemføres for at foretage et køb: 

1) Find den eller de ønskede sko og læg dem i indkøbskurven*. Indkøbskurvens indhold kan hele tiden ses i øverste højre hjørne af skærmen. I indkøbskurven kan du rette i antal, eller helt slette varen.
2) Herefter trykkes "gå til betaling" for at komme til betaling. Hvis du har en rabatkode skal den tastes den i feltet "gavekort"
3) Dine personlige oplysninger skal nu indtastes samt valg af fragt metode. Du har også mulighed for at tilføje en kommentar til din ordre.
5) Tjek at alle oplysninger er korrekte. Læs og acceptér vores handelsbetingelser, inden du godkender ordren. 
6) Gennemfør betalingen ved at indtaste dine kortoplysninger i betalingsvinduet. Luk ikke vinduet før du modtager en bekræftelse
7) Du modtager ordrebekræftelse pr. mail samt Track & Trace nummer så du kan følge din ordre.

*Er du i tvivl om størrelsen, kan du med fordel bruge vores størrelsesguide og tage mål af dit barns fod. Du finder størrelsesguiden lige under teksten. Vi har målt alle sko indeni, så det kan hjælpe dig bedst muligt. Vokse tillæg gør vi for dig. (1 - 1,5 cm at vokse i.)

Fragt priser

- Fragtfri levering ved køb over 599 DKK med GLS Pakkeshop

- Fragtpris ved køb under 599 med GLS 35 DKK

- Fragtpris med Post Danmark 49 DKK

- Fragtpris med GLS omdeling 59 DKK

- Afhentning på vores lager er gratis: Adresse: Solvangsvej 14, 4681 Herfølge. Åben fra kl. 8.30 - 16.30

- Under fri fragt perioder, er det altid kun GLS pakkeshop.

Betaling

Hos sneakerkids.dk kan du betale dine varer med

 Dankort & VISA Dankort

  Visa kort, Visa Electron

  Mastercard

Mobile pay

JCB, UnionPay, American Express, Maestro

 

Der opkræves ikke kort gebyr for betaling på sneakerkids.dk. Når du afgiver din bestilling og har afgivet dine betalingskort oplysninger, så er dette ikke udtryk for, at pengene er hævet fra din konto. Betalingen og dermed hævning af pengene på dit betalingskort vil blive gennemført, så snart din bestilling afsendes. Som sikkerhed ved betaling med betalingskort benytter sneakerkids.dk SSL (Secure Socket Layer) kryptering til alle kortoplysninger. Alle kortoplysningerne kan kun læses af PBS. Hverken sneakerkids.dk eller dets samarbejdspartnere (ud over PBS) eller andre kan læse kortoplysningerne.

Levering

Sneakerkids bestræber sig på at afsende de bestilte varer inden kl 13 samme dag. Det kan dog ikke udelukkes, at der i enkelte tilfælde vil kunne være længere leveringstid. Hvis dette er tilfældet, så vil du hurtigst muligt få besked herom. I December måned kan der godt gå en ekstra dag med leveringen.
Det er vigtigt, at du tjekker forsendelsen straks ved modtagelse. Hvis der er synlig skade på forsendelsen eller det ser ud som om, at indpakningen er forsøgt repareret, så er det bedst, at du nægter modtagelse af forsendelsen eller at du kvitterer med forbehold for skjulte skader. 

Bytteregler/Fortrydelsesret

Sneakerkids yder 365 dages fuld retur ret fra den dag varerne modtages. Det betyder, at du indenfor 365 dage efter du har modtaget din ordre, kan sende varen retur. Du skal blot udfylde den returseddel, der er vedlagt din ordre og sende den tilbage sammen med varen. GRATIS RETUR. Du kan printe den gratis returlabel (kun i Danmark) under returvarer. Ved ombytning af en vare skal du lave en ny bestilling på den du ønsker og sende den anden gratis retur. Det er GRATIS OMBYTNING. Vi giver pengene retur med det samme vi modtager varen. Hvis du har købt en vare på rabat og skal ombytte den til en anden str i samme model, får du selvfølgelig den til samme pris. Skriv det i kommentar feltet så retter vi din betaling. Hvis du har sendt dele af din ordre retur så du kommer under de 599 kr. (fragtfri) på den sko du beholder og ikke har bestilt en anden sko, så fratrækker vi 35 kr for fragten. Du har som kunde ansvaret for returforsendelsen, indtil den er modtaget på vores lager.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Du må selvfølgelig prøve skoene ligesom i butikkerne, men du må ikke tage dem i egentligt brug. 
Emballagen skal altid sendes med retur for at betingelserne i fortrydelsesretten er opfyldt.
Du skal sørge for at sende skoene retur i forsvarlig emballage, så skoæskerne ikke beskadiges. Skokasser må ikke tapes til, frankeres eller lignende. Pas på den originale emballage, når du åbner pakken.

Varerne returneres ved at sende dem retur til:

Sneakerkids
Solvangsvej 14 
4681 Herfølge

Du skal inlevere din returpakke til GLS pakkeshop.

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav og varer, der er sendt uden omdeling.

Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til byttereglerne, tilbageføres pengene til den konto ordren er betalt fra. Hvis pengene ønskes overført til en anden konto bedes nummeret påført den medsendte returseddel. For nogle kreditkort ( mastercard etc. ) forvent op til 20-30 dage før betalingen går ind. 

Når vi har ekspederet returvaren og tilbagebetalt pengene, bliver der sendt en mail med info herom.

Vi bestræber os på at behandle returneringer hurtigst muligt, og så vidt muligt gøres dette dagligt. I travle perioder kan der gå op til 3 arbejdsdage, før vi har overført penge til dit kort. 

Reklamation:

Sneakerkids.dk yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det forudsætter selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig.
For at lette reklamationsbehandlingen bedes du kontakte os på info@sneakerkids.dk og oplyse os, hvad problemet er i så detaljeret omfang som muligt. Hvis muligt vedhæfte et billede af reklamationen. Vi kontakter dig herefter for at finde den bedste løsning. I forbindelse med returnering af en berettiget reklamation vil du modtage en fragtlabel fra os, som dækker omkostninger forbundet med returneringen. Ønsker du ikke at benytte vores returlabel refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi anbefaler, at du rengør skoene inden de sendes retur, da det gør reklamationsbehandlingen både hurtigere og nemmere.

Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken udfylde den vedlagte returseddel samt angive ordrenummer og hvad reklamationen drejer sig om.

Reklamationer sendes til:

Sneakerkids Copenhagen
Solvangsvej 14
4681 Herfølge

Persondatapolitik: 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn 
  • Adresse 
  • Telefonnummer 
  • E-mail adresse 


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Sneakers Etc Aps og opbevares i fem år hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 
Det er kun betroede medarbejdere hos Sneakerkids der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Sneakerkids.dk er Operational Manager Bettina Mejer Storinggaard. 
Oplysninger afgivet til Sneakerkids.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger

Som registreret hos Snekaers Etc Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sneakers Etc Aps via e-mail info@sneakerkids.dk.

Website og cookies

 

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på websitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

 

I nedenstående tekst har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, med hvilket formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan risikere at vores website ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Facebook Pixel og Analytics

Google Analytics

Google AdWords

Shoporama (Webshop platform)

AddWish (Søgefunktion & re-targeting internt på sneakerkids.dk)

Zendesk (Chatfunktion på webshop)

OptinMonster (Pop-up)

 

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på relevans, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

 

Retten til at trække samtykke tilbage

Vi kan behandle visse personoplysninger baseret på særskilt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår af pkt. 1.

 

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af disse rettigheder, skal du kontakte os på info@sneakerkids.dk

 

Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

Ret til begrænset behandling

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, slmindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Generel klageadgang

 Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@sneakerkids.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk eller http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Priser

Alle priser angivet på shoppen er i Danske Kroner og inkluderer 25% dansk moms. De angivne priser på shoppen er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen, og der kan derfor forekomme prisændringer. Du skal være fyldt 18 år for at handle på sneakerkids.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Alle aftaler indgås på dansk. Rabatkoder kan ikke bruges i forbindelse med andre tilbuds kampagner. 

*Vi tager forbehold for system nedbrud/fejl hvis priserne går i 0 kr. Der er ingen sko til o kr.

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf.: +45 22242401 mellem 09:00 og 14:00 eller på mail info@sneakerkids.dk . Alle mail vil blive besvaret inden for 24 timer i hverdagen. Vi holder lukket alle helligdage i forbindelse med Nytår, Jul, Påske, Kr. Himmelfart, St. Bededag, Pinse og Grundlovsdag.

 

Kurven er tom