1-2 dages levering Sikker betaling Størrelsesguide m. indvendige cm-mål Gratis retur & ombytning i 365 dage Kundeservice: Tlf. 22242401

adidas Originals sneakers til børn


Shop adidas Originals sneakers til drenge og piger. Hos Sneakerkids Copenhagen finder du et stort udvalg i adidas Originals børnesko; klassikere som Superstar, Stan Smith, Gazelle, Campus og opdateret silhutter som ZX Flux, Swith Run og Tubular Shadow.

Køn

Farve

Skostørrelser

Tøjstørrelser

Pasform

Type

Snørefri sneakers

Yderligere

Størrelseskategori

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

ADIDAS SNEAKERS TIL BØRN

Hos Sneakerkids finder du adidas Originals sneakers til børn. Adidas har et stort udvalg af børnesko, som er gode til både forår og efterår. Sneakerkids Copenhagen har et stort udvalg af Adidas Originals sko til børn, og du kan få de meget populære modeller til de helt små børn.

 

ADIDAS BEGYNDERSKO OG SNEAKERS TIL SMÅ BØRN

adidas Gazelle, adidas Superstar, adidas Stan Smith er nogle af de store hits der fås med velcro i små størrelser og snørebånd i de større størrelser. Fælles for de fleste Adidas Originals børnesko er, at de har den gummiforstærkning på snuden som er super til en børne sko.

 

ADIDAS SNEAKERS TIL STORE BØRN

Vi har har skostørrelser til børn og unge fra. Især vores Pre-School kategori (Str. 28-35) er populær hos forældre med institutionsbørn og vores kategori med Grade-School (Str. 35-40) er populær hos forældre med større børn eller mødre der bruger under str. 40 i sko.

 

ER ADIDAS BØRNESKO STORE ELLER SMÅ I STØRRELSEN

Vi oplever at det meget forskelligt fra model til model. Det er ikke sådan at vi oplever at adidas Originals sneakers til børn er større eller mindre i skostørrelserne end andre sportsbrands.

Derfor anbefaler vi du altid tjekker skoens specifikke indvendige cm-mål. Dette mål fremgår på vores produktsider.

 

VOKSETILLÆG I ADIDAS SKO TIL BØRN

Bruger dine børn mellem 16-28 anbefaler vi at skoen sidder tæt til foden, og at voksetillæget ikke bliver for stort. Ca en cm. Til børn der bruger over skostørrelse 28 anbefaler vi 1-1,5 cm.

 

CREATING THE NEW

Creating The New' er den holdning, der skal føre Adidas ind i fremtiden. I 2015 fremlagde sportsgiganten en ny strategisk forretningsplan der bygger på filosofien, at sport har magt til at ændre liv. Hver dag arbejder

adidas er for at inspirere og gøre det muligt for folk at udnytte styrken af sporten i deres liv.

Med rodfæst i sporten vil adidas overføre deres mange kompetencer til streetwear og fashion.

I 2015 indgik adidas Originals et samarbejde med rapperen og livstilsikonet Kanye West. Sammen landende de Yeezy Season 1, en kollektion bestående af modetøj og sneakers designet af Kanye West. Yeezy Boost sneakeren er til dags dato en af de mest hypede sneakers på de sociale medier. Siden er der kommet flere kollektioner til og adidas Originals samarbejder i dag med lang række verdenstjerner indenfor mode og kultur.

OM ADIDAS AG

Adidas AG er et tysk multinationalt sportsfirma der designer sportssko, sportstøj, sneakers, modetøj og accessories til børn og voksne. Adidas har hovedsæde i den tyske by Herzogenaurach. Firmaet blev stiftet i 1949 af Adi Dassler.

1-2 dages levering
Sikker betaling
Størrelsesguide m. indvendige cm-mål
Gratis retur & ombytning i 365 dage

Kurven er tom